Meditatiegroep Roermond

 

Samen mediteren

op woensdag- of donderdagavond

Talloze wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat meditatie allerlei genezingsprocessen bijzonder goed en effectief kunnen ondersteunen. Meer energie, een lagere bloeddruk, een lager cholesterolniveau, een gezonde spierspanning en hartslag, beter omgaan met stress en een diepere ademhaling zijn slechts een paar voordelen van de veelheid aan positieve effecten van regelmatig mediteren.


Geen kennis en ervaring nodig

Wil je ook ervaren wat mediteren in groepsverband voor jou kan betekenen, dan ben je van harte uitgenodigd om op dinsdagochtend of -avond bij ons aan te sluiten. Kennis van of ervaring in de kunst van het mediteren zijn in onze groepen niet aan de orde. Het motto luidt ‘Een goede meditatie is de meditatie die jij doet.’ In deze zin gaat het niet om iets anders te doen dan wat je gewoonlijk doet, maar om jezelf uit te nodigen vanuit je ‘denk’-staat in de ‘alleen maar zijn’-staat te glijden. Deze tranceachtige, verbeeldingsrijke bewustzijntoestand stimuleert de aanmaak van serotonine, noradrenaline, dopamine en het anti-aging hormoon DHEA en resulteert in een diepe mentale ontspanning en een heldere en vitale geest.


Wat levert groepsmeditatie je op?

Tijdens de meditatiebijeenkomsten leer je onder meer om alles wat op je afkomt niet te veroordelen of beoordelen maar in plaats daarvan alle gedachten, gevoelens en emoties ‘toe te laten’.  Meditatie leidt tot diepe ontspanning, (zelf)inzicht en lichamelijk en geestelijk herstel. Bovendien leer je door te mediteren je geest te kalmeren, je gedachten, gevoelens en emoties te observeren en deze te aanvaarden. De positieve effecten van de diepere meditaties die we beoefenen zijn doorgaans al na enkele lessen merkbaar.


Wie ben ik?

Mijn naam is Henk Schmitz. Na het volgen van diverse trainingen op het vlak van transcendente dieptemeditatie, visualisatiemeditatie en hypnose begeleid ik sinds april 2013 wekelijks groepsmeditaties voor iedereen die wilt investeren in zichzelf - in meer ontspanning, innerlijke rust, energie en meer kwaliteit in het dagelijks functioneren. Om vanuit een diepe meditatieve toestand tot ontspanning en herstel te komen, bestaat iedere sessie uit het toepassen van trance-technieken, visualisatiescripts, stilte en muziek.


Inschrijven kan via zinspiratie@live.nl. Na ontvangst van je mail ontvang je een bevestiging voor een gratis proefles of zo je wilt, een lidmaatschap. Op hetzelfde mailadres kun je uiteraard ook met vragen terecht.


Gratis individueel (voortgangs)gesprek bij elk abonnement

Een maand- of kwartaalabonnement geeft je het recht eens per jaar kosteloos een individueel gesprek aan te gaan met betrekking tot je ervaringen in de groepsmeditaties en wat je daarin zoal tegenkomt cq. hoe dit resoneert in je dagelijkse leven. Uiteraard is dit gesprek vertrouwelijk en staat dit volledig in dienst van jouw eigen ontwikkeling, intenties en doelstellingen. Houders van een strippenkaart of incidentele deelnemers kunnen tegen een tarief van 35 euro, eveneens een keer per jaar een gesprek  aangaan. Wie vaker gebruik wil maken van deze mogelijkheid, betaalt 65 euro. Een sessie duurt anderhalf uur.

Voor een afspraak of meer info kun je een mail sturen naar Henk Schmitz, zinspiratie@live.nl

GRATIS PROEFLES / BRING A FRIEND KORTING          

KLIK HIER

GROEPSMEDITATIE:


DE DUURZAME FORMULE VOOR EEN STRESSVRIJ

EN GEZONDER LEVEN
WAAROM MEDITEREN IN EEN GROEP?


 1. -Het helpt je met regelmaat te mediteren

 2. -Het helpt je de discipline te ontwikkelen om ook thuis te (blijven) mediteren

 3. -Je gaat diep met snel resultaat

 4. -Je kunt je ervaringen delen

 5. -Je ontvangt professionele feedback ter ondersteuning van je bewustzijnsontwikkeling
HOE ERVAAR IK ZONDER HOGE DREMPEL OF MEDITATIEGROEP ROERMOND OOK VOOR MIJ WERKT?


 1. -Je maakt gebruik van de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis proefles

 2. -Je neemt een abonnement voor 1 maand, zonder opzegtermijn

 3. -Je neemt met meer vrijheid deel aan de lessen en betaalt met een strippenkaart voor 10 keer deelnemen binnen 4 maanden.
HOE KAN IK HET VOORDELIGST WEKELIJKS MEDITEREN BIJ MEDITATIEGROEP ROERMOND?


 1. -Je neemt een lidmaatschap voor drie maanden en profiteert van eneke euro’s korting per les

 2. -Je neemt een strippenkaart met een geldigheidsduur van vier maanden en profiteert van de vrijheid om incidenteel een week over te slaan.
WAAR EN WANNEER VINDEN DE MEDITATIESESSIES PLAATS?


 1. -In de sfeervolle meditatie-/trainingsruimtes van Linzz opleidingscentrum, Maria Theresialaan 1a, Roermond.

 2. -Elke woensdagavond van de oneven weken, van 20.30 tot 21.30 uur en elke donderdagochtend, wekelijks van 9.30 tot 10.30 uur.

LID WORDEN?            

KLIK HIER

ABONNEMENTEN EN TARIEVEN?            

KLIK HIER